ADVENT U ĐURĐEVCU: Organiziran Dječji doček Nove godine u podne

ADVENT U ĐURĐEVCU: Organiziran Dječji doček Nove godine u podne

Ispred utvrde Stari grad u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održan je doček dječje Nove godine.

Iznenađenje za najmlađe je bio poznati mađioničar Vladimir Štimac s kojim su djeca dočekala drugu dječju Novu godinu organiziranu ispred utvrde u Đurđevcu. Vladimir Štimac je u osmišljenoj predstavi djeci kroz igru, trikove i šalu govorio o Božiću, ali i svakodnevnim stvarima. Djeca su s veseljem sudjelovala u ovoj interaktivnoj predstavi. Mađioničar ne bi bio pravi mađioničar da na kraju predstave djecu nije darovao balonima i bombonima.

Nakon odbrojavanja točno u podne na oduševljenje najmlađih ispucan je dnevni vatromet u šarenim bojama, te su svi zajedno pustili balone u zrak.

Djeci je tako prvi Novu godinu čestitao gradonačelnik Hrvoje Janči te im je poželio još više uspjeha u školi i vrtiću, ali i u ostalim slobodnim aktivnostima.

Posjetitelji su se mogli okrijepiti čajem, kuhanim vinom i fritulama te se okušati na klizaljkama. Djeca su nakon predstave najviše uživala skakati na napuhancu koji je ove godine po prvi put postavljen ispred utvrde Stari grad.

Želja organizatora je da dječji doček Nove godine postane tradicija, a sve kako bi se usrećilo najmlađe s područja Grada Đurđevca i prigradskih naselja.

Izvor: Grad Đurđevac


  • Objavljeno, 3. siječnja 2020.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti