Podravina Adventure

U suradnji Turističke zajednice Grada Đurđevca, Turističke zajednica područja Dravski peski & Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije doživite niz pustolovno – rekreativnih doživljaja u prekrasnom prirodnom okruženju pitoreskne Podravine!

PARAGLIDING

PARAGLIDING je jedan od najlakših i najjednostavnijih načina ostvarenja sna o letenju. Doživite nezaboravno panoramsko razgledavanje grada Đurđevca iz ptičje perspektive kroz tandem vožnju na paramotornom paraglideru.

KONTAKT

Kontakt osoba: Mario Jelušić
E-mail: mario.jelusic@hotmail.com
Kontakt broj: 091/722 9310

AIRSOFT

AIRSOFT je globalno popularna taktička „vojna“ igra kojom jedna ekipa pomoću vjernih replika oružja kroz zadani scenarij ekipa pokušava eliminirati drugu i uz to izvršiti određenu misiju. Orijentacija, taktika, komunikacija i timska suradnja su sastavni dio ove pustolovne igre za odrasle.

KONTAKT

Facebook stranica: Aisroft klub Templari
E-mail: asktemplari@gmail.com;
Kontakt broj: 091/262 9992

QUAD SAFARI PODRAVINA

QUAD SAFARI PODRAVINA – upoznajte Europsku Amazonu, vinorodnu Bilogoru i jedinstvene pješčane krajolike đurđevačke Podravine uz nezaboravno guštanje na 4(x4) kotača.

KONTAKT

Facebook stranica: Podravina quad safari
E-mail: ivanlitvic@gmail.com
Kontakt broj: 098/658 747

RAFTING & KANUING

RAFTING & KANUING – avanturističko-adrenalinski spust rijekom Dravom. Ovisno o uvjetima u kojima se plovi, rafting pripada u najljepše aspekte aktivnog odmora, s varijacijama od rekreativnog do atraktivnog, ekstremnog sporta i jedan je od najatraktivnijih načina upoznavanja jedne od najočuvanijih i najljepših velikih nizinskih rijeka Europe – Drave. Poradi svojih osebujnih pejzažnih, florističkih i faunističkih posebitosti Drava je zajedno s Murom i Dunavom proglašena rezervatom biosfere od strane UNESCO-a.

KONTAKT

Facebook stranice: Etno kuće obitelji Karlovčan, Turistička agencija Draft, Turistička zajednica područja Dravski peski
E-mail: tzp.dravski.peski@gmail.com
Kontakt broj: 099/334 7733