JAPIN BREG: održana ”Wedding radionica”

JAPIN BREG: održana ”Wedding radionica”

U nedjelju, 04. listopada na turističko-ugostiteljskom kompleksu Japin breg u Čepelovcu, po prvi puta je održana ”Wedding radionica” koja je okupila brojne poduzetnike kreativace, hobiste, obrtnike i modele.

Cilj ove radionice bilo je poslovno povezivanje, izmjenjivanje iskustava te ono najbitnije za njih, stvaranje zajedničke priče u obliku fotografija (editorijala).

Osim dolje navedenih obrtnika, radionici se pridružila i Katica Blažok koja je okupljenima imala priliku pokazati svoje radove oslikane svilom.

Japin Breg, Čepelovac
Web: http://www.japinbreg.com/
Mail: japinbreg@gmail.com
Mob: 099 433 9111

Turističko – ugostiteljski kompleks “JAPIN BREG” obuhvaća rekonstrukciju četiri klijeti u luksuzne kuće za odmor na lokaciji Čepelovac, Čepelovečki breg kbr 197-203 uz korištenje popratnih sadržaja koji uključuje vanjski bazena tlocrtne dimenzije 9x4m ukupno 36m2.

Na lokaciji su izgrađene četiri kuće nose naziv “Vila Katarina”, “Vila Ana”, “Vila Iva” i “Vila Eva”. Kako sve četiri kuće na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu brendiran je pod imenom “Japin Breg”. Lokacija se nalazi uz obilježene biciklističke staze: “Bilogorska biciklistička ruta” i “Bilodravska biciklistička ruta”. Na lokaciji je izgrađena i tradicionalna podravska kapelica koja je posvećene sv. Josipu zaštitniku obitelji i hrvatske države.

Uz moderno uređene interijere svakako je poseban ugođaj boravka gostu u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze. Dodatnu draž i ugođaj za oko daje i polje lavande koje posebice u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

Zlatarnica Barčan, Pitomača
Ankica Barčan, vlasnica
Mail: barcan1952@gmail.com
Mob: 097 746 1717

Mi smo mali obiteljski obrt koji posluje od 1952 g.

S ponosom nosimo status Hrvatskog tradicijskog obrta.

Bavimo se izradom nakita od zlata i srebra, popravcima nakita te prodajom satova.

Ž Art Studio, Pitomača
Željka Bokan Soldatić, vlasnica
Mail: zeljka.bokan3@gmail.com
Mob: 099 2493 662

Tko stoji iza imena “Ž Art Studio”, moje ime je Željka Bokan Soldatić, veterinar po struci, niz godina radim u marketingu farmaceutske tvrtke, a kako je kreativa uvijek bila veliki dio mog života nastaje moj vlastiti mali Art Studio!

Čime se bavim?

Dekoriranjem, aranžiranjem, uljepšavanjem vaših posebnih prigoda u životu…rođendani, krštenja, svadbe, pričesti, krizme, djevojačke, tematski party-iji…

Izradom malih unikatnih posebnih poklona za razne svečane prigode.

Izrada piñata i malih dekoracija…

Kušlec, Pitomača
Nikolina Barčan, vlasnica
Web: http://www.kuslecpokloni.hr/
Mail: kuslec@kuslecpokloni.hr
Mob: 098 504 136

Moje ime je  Nikolina Barčan i vlasnica sam trgovine poklonima, suvenirima i cvijećem “KUŠLEC”.

Naglasak u mojoj trgovini je na domaćim odnosno hrvatskim proizvodima.

Radi ono što voliš, voli ono što radiš moj je moto.

OPG Miroslav Slaviček, Pitomača
Miroslav Slaviček i Ivona Buri Slaviček, vlasnici
Mail: ivona.buri@gmail.com
Mob: 095 121 0078

Nakon užurbanog života u hrvatskoj metropoli, odlučili smo zamijeniti gužvu ipak mirnijim životom, a ujedno i stvoriti nešto vlastitim rukama. Odlučili smo se za proizvodnju eko vina, te zasadili 17.000 trsova u ekološkom uzgoju, koji obuhvaća 14 sorti grožđa. Uz klasike poput traminca mirisnog, bijelog i žutog muškata, rajnskog rizlinga, zelenog silvanca, merlota, syraha i cabarneta sauvignona, imamo i uzgoj 4 hibridne vrste – solaris, muscaris, cabarnet blanc i cabarnet cortis.

Od ove godine na tržištu će se naći oko 8.000 litara ekološkog vina, pod nazivom Chresno, što je srednjovjekovno ime Male Črešnjevice u kojoj se vinograd i nalazi, i to blizu najvišeg vrha Bilogore.

Evolve Studio, Đurđevac

Danijel Galinec, vlasnik
Web: www.evolve-studio.hr
Mail: danijel@evolve-studio.hr 
Mob: 099 753 1441

Moje ime je Danijel, a moj studio je Evolve Studio. Bavimo grafičkim dizajnom i video produkcijom. Tvrtka nam je smještena u Đurđevcu. Iza sebe imamo već 10 godina iskustva u dizajnu i tisku te video produkciji.

Ana vjenčanice, Križevci
Web: http://ana-vjencanice.business.site/
Mail: anamodnisalon@gmail.co
Mob: 098 920 9514

Najam, prodaja i usluga šivanja vjenčanica, večernjih haljina i muških odijela. Since 1993.

Salon vjenčanica Ana nudi velik izbor originalnih(Eddy K., Diane Legrand) vjenčanica koje su dostupne i u plus size veličinama, a također nudimo uslugu šivanja vjenčanice po želji. Kod nas možete pronaći i muška odijela, prsluke, kravate, dječje haljinice, odijela te svečane haljine koje također šivamo prema vašim idejama. Kvalitetu jamčimo svojim dvadesetogodišnjim iskustvom. Bez obzira tražite li odijelo, vjenčanicu, haljinu za maturalnu večer, krizmu ili pričest mi smo ovdje.

Umjetnci, hobisti i modeli
The Fusion, Pitomača
Mail: fuzija6@gmail.com
Mob: 095 368 3031

Vokalno-instrumentalni sastav koji broji 4 ženska vokala: Željka Bančić, Jelena Begović, Daria Trubarac i Iva Brusač te gitaristica Dragana Gunjević. Pjevamo za razne prigode i svečanosti, opus skladbi vrlo šarolik, u raznim žanrovima.

Pjesme koje pjevamo su sve u našoj obradi, vlastitom aranžmanu. Imamo i nekoliko autorskih pjesama s kojima smo nastupile na raznim festivalima, a po nosimo se i brojnim koncertima i gostovanjima. Djevojke koje pjevaju srcem i svoju ljubav prema glazbi prenose publici.

Anamarija Dimač, Virovitica
Mail: anamarijadimac@hotmail.com
Mob: 098 960 4909

Imam 26 godina, po zanimanju sam farmaceutski tehničar koji ima veliku kreativnu dušu. Kroz hobi izrade nakita pokazujem svoju kreativnost već nepune 3 godine. Ono sto je meni u interesu je zainteresirati publiku za nešto drugačije te im  kroz ovaj projekt omogućimo da si predoče nešto sto nije tipično tradicionalno i da suvremene ideje mogu biti fantastične.

Patricia Markač, Đurđevac
Mail: trisa.markac@gmail.com
Mob: 091 536 5509

Modelingom se bavim od moje 16te godine kad sam se kao mala i neiskusna djevojčica prijavila na izbor za miss i tom prijavom su mi se otvorila mnoga vrata u svijetu mode. Najzahvalnija sam našoj Đurđevačkoj fotografkinji Viktoriji Gašparić koja me prva uočila i pokazala mi je trikove oko poziranja, naša ljubav traje već 5 godina gdje su iza nas brojni shootinzi, sad smo nedavno imale jedno fotkanje za Rimmel kozmetiku i jako im se svidjelo. Što ja zamislim Viktorija ostvari! Uz svijet mode studiram poslovanje i menadžment u Koprivnici, maštovita sam, komunikativna i vedra osoba koja je uvijek za akciju i puna novih ideja!

Antonio Ferenčić, Đurđevac
Mail: antonio.ferencic1@gmail.com
Mob: 099 784 0671

Antonio Ferenčić, iz Đurđevca, po struci diplomirani fizioterapeut. Kad čekam pripravništvo onda sam fitness trener u lokalnoj teretani i model po potrebi.

Viktorija Gašparić, Đurđevac
Mail: viktorijagasparic@gmail.com
Mob: 095 8780 735

Moje ime je Viktorija Gašparić, imam 29 godina i bavim se fotografijom dobrih 10 godina, trenutno kao freelancer, a u skoroj budućnosti nadam se kao i profesionalac.
Iza mene je puno projektića i izložbi, ovim putem želim izdvojiti izložbu „Ruke života“ u suradnji sa vl. Davorom Šumandlom i Matejom Sinković održana u više mjesta u našoj regiji i „Duša đurđevečke tradicije“ u suradnji sa Matejom Sinković održana u Muzeju Grada Đurđevca.
Trenutno radim na promotivnim fotografijama i stvaranju nečeg novog na našem području.

Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography

  • Objavljeno, 5. listopada 2020.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti