JAPIN BREG: Otvorena Vila Iva

JAPIN BREG: Otvorena Vila Iva

Japin breg, turističko – ugostiteljski kompleks otvorio vrata nove Ruralne kuće za odmor. Vila Iva, četvrta je u nizu obnovljenih, luksuznih kuća za odmor u prigradskom naselju Čepelovac te nudi mogućnost smještaja u apartmanu za 4 osobe sa dvije kupaonice.

Podsjećano da Japin breg, od 2017. godine nudi atraktivan smještaj u ruralnim kućama Vila Katarina, Vila Ana i Vila Eva te zajedno s novootvorenom kućom, čini jedinstvenu cjelinu na prekrasnoj lokaciji na obroncima Bilogore te osim smještaja nudi brojne sportske aktivnosti (badminton, nordijsko hodanje, biciklizam, rekreacija) te dodatne sadržaje poput bazena na otvorenom, mogućnosti najma quada ali i priređivanje zabava, konferencija i sl. Valja napomenuti da je sam kompleks dio obilježenih biciklističkih staza poznatijih kao Bilogorska biciklistička ruta te Bilodravska biciklistička ruta.

Na svojoj službenoj stranici japinbreg.com , ljubazni domaćini ističu da uz moderno uređene interijere kuća za odmor, poseban doživljaj gostu omogućava i sam ugođaj boravka u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze, dok dodatnu draž dočarava i polje lavande koje posebice u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

Za sve detaljnije informacije, pratite ih na službenoj stranici, putem Facebook-a te Instagrama ili ih kontaktirajte putem e-maila: japinbreg@gmail.com


  • Objavljeno, 15. svibnja 2020.
  • Kategorija: Novosti