OSMIJEH U BOJAMA: Poziv na online likovnu radionicu za djecu

OSMIJEH U BOJAMA: Poziv na online likovnu radionicu za djecu

Povodom Dana otvorenih vrata udruga – DOVU 2020. koji su se trebali održati od 20. do 23. svibnja 2020., Udruga „Peski-Art Đurđevac“ i Udruga „Osmijeh“ odlučile su organizirati likovnu radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta „OSMIJEH U BOJAMA“. Pošto zbog epidemije COVID-19, Dane otvorenih vrata udruga i likovnu radionicu nije moguće održati u klasičnom smislu, ista će se organizirati online.

Ovim putem, udruge „Peski-Art Đurđevac“ i „Osmijeh“ pozivaju sve ostale udruge, ustanove i pojedince, djecu i roditelje, učenike, učitelje i odgajatelje da kod svojih kuća izrade likovne radove te ih poslikaju i prijave (do tri rada po sudioniku) za sudjelovanje na likovnoj radionici „Osmijeh u bojama“ – ONLINE. Temu i tehniku autori biraju sami.

Za prijavu je potrebno navesti ime i prezime, mjesto stanovanja i godine starosti sudionika te eventualno mentora. Moguće su i skupne prijave (razredi, udruge, grupe) kod čijih je radova također potrebno navesti ime i prezime autora.

Organizatori će od pristiglih radova izraditi video prezentaciju i objaviti je 20. svibnja 2020. na Youtube kanalu, stranicama udruge te ostalim medijima.

Prijave za sudjelovanje primaju se zaključno do 17. svibnja 2020. godine (nedjelja) i to putem e- maila:
franjo.mihocka@gmail.com ili peski.art@gmail.com 
te porukom u inbox na Facebook stranicu Udruge Peski Art Đurđevac.


  • Objavljeno, 5. svibnja 2020.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti