Otvoren natječaj: prijavite svoju pjesmu za ovogodišnji dječji festival Kukuriček

Otvoren natječaj: prijavite svoju pjesmu za ovogodišnji dječji festival Kukuriček

Udruga Dječje glazbene igre „Kukurijek“ Đurđevac raspisala je NATJEČAJ za nove skladbe za 21. dječji glazbeni festival „Kukuriček“ koji će se održati u subotu, 10. lipnja 2023. godine.

Podsjećamo da je Kukuriček poznati i priznati dječji festival koji će se i ove godine održati u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca, a mnogobrojna publika će moći uživati u brojnim novim pjesama koje će izvoditi djeca i dječji zborovi iz cijele Hrvatske.

Na natječaj se mogu prijaviti jedino nove neizvođene skladbe. Iznimno mogu biti prijavljene skladbe koje su izvedene izvan granica Republike Hrvatske.

Autor, izvođač ili autorski tim koji želi sudjelovati na natječaju, dužan je poslati svoju skladbu najkasnije do 1. travnja 2023. godine na e-mail adresu umjetničkog ravnatelja festivala Kukuričeka, Davora Jendrašića davorjendrasic@gmail.com s naznakom za „Kukuriček“.

Sve detalje natječaja možete na službenoj stranici Kukuriček festivala: https://kukuricek.com/novosti/kukuricek-2023-otvoren-natjecaj/?fbclid=IwAR2EpC0DPQ-eyFIOTveL64E6ZRy0qthrQp6EXOZoBWCCWA5k8Lc6qqZBv1g


  • Objavljeno, 19. siječnja 2023.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti