Podjelom graha u Boriku obilježen Međunarodni praznik rada u Đurđevcu

Podjelom graha u Boriku obilježen Međunarodni praznik rada u Đurđevcu

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca povodom Međunarodnog praznika rada u Park šumi Borik oko Hostela organizirali su kuhanje i podjelu graha za sve sugrađane.

Obilježavanje praznika rada posjetio je veliki broj građana kojima je podjeljeno preko 600 porcija graha koje je s ljubavlju pripremio kuhar Mirko Vujić uz pomoć učenika Strukovne škole Đurđevac i djelatnika Staroga grada.

Uz sunčano vrijeme, okupljene je ove godine zabavljao Tamburaški sastav Avantura, a svi željni adrenalina i mali i veliki ovom prilikom mogli su se okušati u vožnji qadovima, dok je većina posjetitelja iskoristila ovo lijepo vrijeme i prošetala se trim stazom, amfiteatrom i Hrvatskom Saharom.

Kuhanje prvosvibanjskog graha u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice postala je lijepa tradicija koja svake godine privuče veliki broj građana.

Povodom Međunarodnog praznika rada građani su se mogli osvježiti hladnim pićem u restoranu Hostela Borik koji će za sve rekreativce i ostale posjetitelje raditi vikendom od 8 do 19 sati.


  • Objavljeno, 2. svibnja 2023.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti