Podravina Adventure dobitnik brončane plakete Suncokret ruralnog turizma

Podravina Adventure dobitnik brončane plakete Suncokret ruralnog turizma

Ovog je tjedna u Hotelu Royal u Opatiji odražana je svečana te jubilarna 10. podjela nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award u organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj Klub članova Selo.

Brončana povelja nagrade Suncokret ruralnog turizma u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” pripala je Turističkoj zajednici Grada Đurđevca za turistički proizvod Podravina adventure kojeg uspješno provodi u suradnji s Turističkom zajednicom područja Dravski peski, a nagradu je preuzeo Mario Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca.

Podravina Adventure uključuje obilazak kulturnih i prirodnih znamenitosti te promociju gastro-enološke baštine našeg kraja i novih aktivnosti u đurđevačkoj Podravini poput paraglajdinga, raftinga, kanuinga i vožnje brodom na rijeci Dravi, od Brodića do Križnice s ciljem razvoja pustolovnog turizma kao jednog od selektivnih oblika turizma.

Ovo je četvrti Suncokret ruralnog turizma koji stiže u Đurđevac nakon dobivenih zlatnih povelja za Picokijadu i Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci te srebrne povelje za Vinariju Matočec.


  • Objavljeno, 1. ožujka 2023.
  • Kategorija: Novosti