Predstavnici Matice umirovljenika Hrvatske oduševljeni Đurđevcom

Predstavnici Matice umirovljenika Hrvatske oduševljeni Đurđevcom

Đurđevac je bio vrhunski domaćin istaknutim članovima Matice umirovljenika Hrvatske – predsjednicima zajednica umirovljenika iz 16 županija. Tijekom dvodnevnog posjeta Đurđevcu predsjednici umirovljeničkih asocijacija imali su niz radnih sjednica Predsjedništva i Izvršnog odbora u Hotelu Picok, a slobodno vrijeme su iskoristili  za upoznavanje vrhunskih turističkih proizvoda Podravine. Gastro doživljaj delicija iz krušne peći uz degustaciju „Vina z peskov“ i tradicionalnu tamburašku glazbu u Vinariji Jušta, tradicionalna jela Restorana i pivnice Stari grad i Đurđevečke hiže, obilazak srednjovjekovne utvrde Stari grad, Interpretacijskog centra Picokijade, izložbe Hundertwassera i Hasegawe, čudesnog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci, te prezentacija Legende o Picokima u izvedbi članova Udruge Sveti Jurja izazvali su doživljajno oduševljenje kod gostiju.

Kruna posjeta Đurđevcu je potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji između Matice umirovljenika Hrvatske i Grada Đurđevca gdje su osigurani popusti i pogodnosti za umirovljeničke turističke aranžmane.

Na licu mjesta  je dogovoren Doček Nove godine u Đurđevcu za članove umirovljeničkog udruženja iz Vodica , trodnevni izlet u Podravinu s predstavnicom umirovljenika iz Požeško – Slavonske županije i nekoliko jednodnevnih izleta, a kruna posjeta Đurđevcu je potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji između Matice umirovljenika Hrvatske i Grada Đurđevca gdje su osigurani popusti i pogodnosti za umirovljeničke turističke aranžmane.


  • Objavljeno, 21. rujna 2022.
  • Kategorija: Novosti
Ostale novosti